Byg startup op med ekstern økonomisk og strategisk sparring

Af din-nye-bolig - 25 May 2022

Sidder du i hjemmekontoret og er ved at bygge din virksomhed op, er det klogt at finde dig en revisor allerede tidligt i forløbet. For hvis ikke din virksomheds kerneydelse er opgaver inden for bogføring, giver det ikke så meget mening, at du bruger tid og kræfter på at sætte dig ind i alle detaljer, hvad gælder årsregnskab, indberetning af moms og skattefradrag. Ikke hvis nu du kan betale dig fra det.

Hent gode råd hos en revisor i Faaborg

Bor du på Fyn, kunne det være aktuelt at finde en revisor i Faaborg, som kan hjælpe dig på en række fronter. For det første er de selvfølgelig med til at sørge for, at regnskabet overholder alle formelle krav. For det andet kan de give dig gode råd til, hvordan du slipper billigere i Skat, uden du kommer på kant med loven. For det tredje kan de hjælpe med at lægge strategi for en rentabel virksomhed.

Få hjælp til løbende strategioptimering

For det kan sagtens være, du er usikker på, hvordan du skal gribe lancering af et produkt eller ydelse an. Eller på hvad der er den økonomisk mest sikre måde at åbne biksen på. Har du pengene til det, kunne det være relevant at have en revisor som ekstern sparringspartner, fx via et abonnement, så du får hjælp til at lægge/opdatere strategien løbende, så du tager højde for konjunktursvingninger.

Kan du tjene mere, end du gør nu?

Måske er der en mulighed for at tjene penge, som du helt har overset. Revisorer med ydelser inden for hjælp til strategilægning for virksomheder sidder ofte inde med det forkromede overblik, hvad gælder indtægtskilder. Det skader ikke at høre om, hvordan du kunne tjene flere penge, end du gør nu. Så du behøver ikke stå alene, hvad alt det økonomiske gælder. Hjælpen er at hente fra revisorer.