Brug for en fleksibel kran? Sådan gør du

Af din-nye-bolig - 21 Jun 2021

Det er naturligvis ikke hver dag, man lige står og har behov for at få en kran sendt ud til boligen, hvor den skal hjælpe med at løse en opgave. Men nogle gange kan det blive en nødvendighed. Det kan det f.eks., når man skal have løftet et allerede færdiglavet legehus ind over havens hække eller når måske hvis en samlet udestue skal ind på grunden.

Her kan der ofte opstå situationer, hvor det ikke er til at komme til med en traktor f.eks. Det kan være hvis der ikke er en stor nok port – i en situation, hvor man nægter at brække hæk op for at få plads til at et køretøj kan komme igennem.

Desuden er det ikke særlig attraktivt at få en industrimaskine ind på græsplænen, da det kan efterlade grimme kørespor på tværs af arealerne.

Netop af disse årsager vælger mange at kontakte en virksomhed med speciale i kranudlejning. Her får man nemlig en løsning, der gør det let at få klaret sin opgave.

Vælg en lastbilkran – det er hurtigt og praktisk

Når du skal leje en kran til dit projekt, så sørg for, du får en lastbilkran til opgaven. Når man vælger at leje en lastbilkran, får man en løsning, der må køre på vejen. Det vil sige, kranfirmaet hurtigt kan sende der kran på vejene og nå frem. Desuden vil det være let at stille kranen op, da det oftest kan gøres på i omegnen af 2-4 minutter. En lastbilkran vil også have rigeligt med løftekapacitet til et legehus, et vildmarksbad eller selv tonstunge elementer.

Ydermere, så er det som regel tilstrækkeligt nemt for lastbilkranen af komme ind og få klaret læsset eller løftet, da kranen kan komme ind på villaveje og andet. Derfor vil de fleste også opleve, at det hele forløber uden problemer, når de har bestilt.

En moderne lastbilkran bliver naturligvis opstillet efter alle sikkerhedsforanstaltninger, ligesom mandskabet sørger for sikkerhedsafstande.