Boxit er den smarte måde at opbevare dine ting og sager

Hvis du gerne vil have lidt mere plads i hjemmet, til det du gerne vil gemme, men ikke bruger til dagligt, eller hvis du er igang med at flytte og der ikke er helt klar til at du kan rykke ind i din nye bolig, så kan du smart, sikkert og tidbegrænset opbevare dine ting og sager hos Boxit. Det kan også være at du skal igang med den helt store renovering og gerne vil have lidt mere plads til at arbejde på, uden at skulle flytte møblerne hele tiden. Uanset hvad din grund er til, at du har brug for et depotrum, så er det lige præcis hvad du kan finde hos Boxit, der har opbevaringsrum over hele landet.

Vil du gerne flytte i dit helt eget tempo?

Skal du flytte, men føler at det hele går lidt for stærkt? Så kan du få hjælp hos Boxit. Her er der tale om den smarte løsning, der giver dig stor fleksibilitet og en tidshorisont der passer til dig og dine planer. Med en flytteboks der bliver leveret på din nuværende adresse, sørger du selv for at fylde op med dit indbo. Når du er klar lukker du containeren og den bliver afhentes af en af Boxit flyttevogne. Hvad end du vælger at skulle have dit indbo leveret til den nye adresse, eller ønsker den opbevaret sikkert for en stund, så er Boxit flyttebox lige hvad du mangler, såfremt du ønsker at flytte smart.

Skal du som virksomhed have lidt mere lagerplads?

Et lagerhotel er et sted hvor du som virksomhed kan få lidt mere plads at rutte med. Du kan på samme vilkår som private leje et depotrum og have stående på din virksomhedsadresse som et ekstra lager til hvad end det måtte være du ønsker opbevaret. Her kan du finde løsninger i alle størrelser, der sikkert og forsvarligt giver dig gode rammer for dine lagervarer indtil du skal bruge dem igen. Den ekstra plads til virksomheden kan være lige præcis det der kræves for logistisk at sikre vækst. Det er nemt og billigt og er en løsning der kan stå i selv de mindste gårdrum, hvis du som så mange andre har virksomhed i storbyen, hvor der generelt set er mangel på lagerplads.