Bliv afklaret med, hvilket køkken du ønsker dig

Af din-nye-bolig - 22 Apr 2022

Måske har du længe gået og tumlet med idéen om at få et nyt køkken? Bevares: Det er noget, som de fleste folk med fast ejendom drømmer om flere gange i løbet af livet. Og det kan sagtens være, at du allerede har gjort dig nogle idéer om, hvordan dit nye køkken skal se ud. Men kan dine drømme realiseres for de penge, du har? Det kan du få indsigt i ved at høre en professionel køkkenkonsulent.

Ønsker du nyt køkken? Bliv inspireret

Fx kunne du tage fat i en køkkenkonsulent fra AUBO, der har lang erfaring med både projektering og montering af nye køkkener. Besøg AUBOs køkkenunivers her, hvis du vil have indsigt i, hvad dine muligheder er inden for fronter, farver og temaer. Hvad det sidste angår, har du sandsynligvis tænkt over, hvilket udtryk dit nye køkken skal have som helhed. Men hvordan sætter du ord på tankerne?

Vid, hvilken stil du ønsker dig

Hvis du ikke er til laminatplader eller kompositsten, men ønsker et køkken, hvor alle paneler og også bordpladerne består af træ, er det nok et snedkerkøkken, du skal have. I den lidt ”mildere” ende har du naturlige køkkener, der godt nok bruger træ flittigt som materiale, men blander det med lyse, evt. hvide paneler for at give et idyllisk udtryk. Mørke køkkener med træ er faktisk også en mulighed.

Hav hygiejne og slidstyrke for øje

Når du skal vælge materialer til et nyt køkken, er det ikke nok bare at se på udseendet. For ikke alle materialer er lige nemme at gøre rene, hvilket også vil sige, at de ikke er lige hygiejniske. Du finder heller ikke den samme slidstyrke ved alle materialer eller den samme modstandsdygtighed over for kemi i rengøringsmidler. De ting skal du også have for øje, når du planlægger dit nye drømmekøkken.