Bestil din nye luft-til-luft-varmepumpe hos DBVVS

Af KompetenceKanalen - 21 Jan 2023

Drømmer du om, at dit sommerhus skal være varmt, når du ankommer? Hos DBVVS finder du luft-til-luft-varmepumper, som du kan styre fra din telefon og sætte i gang, så huset er opvarmet, inden du kommer. Du kan også bruge en varmepumpe til din garage. Hvis den skal monteres tæt på naboer, skal den være støjsvag, og det er flere af modellerne. Få god service og personlig rådgivning. En luft-til-luft-varmepumpe skal monteres af en professionel kølemontør. Ring på 4087 2222 i dag.

Spar penge med en luft-til-luft-varmepumpe fra dbvvs.dk

Du sparer mange penge i forhold til opvarmning med en el-radiator. En luft-til-luft-varmepumpe er god til at cirkulere luften i rummet, så hele rummet opvarmes. Den bruger ikke meget energi, og du kan se i databladet til hver enkelt model, hvor mange kilowatt-timer den bruger.

Før du køber en luft-til-luft-varmepumpe, skal du vide hvor mange kvadratmeter, den skal opvarme/køle. Du kan få dem fra 50 til 120 kvadratmeter, og her skal du være opmærksom på støjniveauet. Ved de mest støjsvage varmepumper, laver udedelen ikke mere støj end almindelig samtale, og du kan slå varmepumpen fra om natten. Skal du opvarme et sommerhus langt ude på landet, betyder støjen ikke helt så meget for naboerne, som hvis det er en garage. Brug en luft-til-luft-varmepumpe, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at installere en radiator. Få gode råd ved at sende en mail til info@dbvvs.dk.

Har dit sommerhus tendens til at blive for varmt om sommeren? Så er der en kølefunktion på de fleste luft-til-luft-varmepumper, som gør, at de fungerer som aircondition. De benytter et moderne kølemiddel.

Vær opmærksom på dette ved køb af en luft-til-luft-varmepumpe

Først og fremmest skal du vide, at det er smart at koble varmepumpen til din telefon med en app, så kan du ankomme til et opvarmet sommerhus. Dernæst er det vigtigt, at du ikke selv må installere en luft-til-luft-varmepumpe. Det skal en professionel kølemontør gøre for dig. Du kan bestille montage hos en lokal montør eller hos virksomheden, som giver personlig rådgivning og god service. Tjek selv på Trustpilot.

Dit sommerhus eller din garage skal være forberedt med el til luft-til-luft-varmepumpen, inden montøren kommer. Til udedelen skal der være fast underlag. Både inde- og udedel skal være transporteret derhen, hvor de skal bruges. Til vægmontage af en luft-til-luft-varmepumpe skal det kunne lade sig gøre at hænge varmepumpen på væggen. Husk også at bestille et montage-sæt.

Når du har fået din personlige rådgivning, er du klar til at bestille en luft-til-luft-varmepumpe med montage-sæt og montage udført af en kølemontør. Bestil nu på www.dbvvs.dk, og få et bedre indeklima i din garage allerede denne vinter, eller få dit sommerhus opvarmet, så det er lunt og dejligt.