Berig dit hjem med nye møbler

Af din-nye-bolig - 21 Apr 2022

Det kan være en dyr fornøjelse at møblere dit hjem, hvis du går efter designermøbler. Nu er det så heller ikke meningen, at du fra dag ét skal have hjemmet fyldt med det bedste, dansk design har at byde på. Du kan starte billigt med noget, der er flot og funktionelt. Hvad kunne det så være? Her får du nogle bud på, hvad du kan købe af møbler til hjemmet, når målet er at leve med en høj komfort.

Hvil på en chaiselong

Ønsker du en sofa, du kan slænge dig på efter en hård dag på studie eller job, kan du få dig det, der hedder en chaiselong. Det er en aflang sofa, der egner sig godt til at stå op mod et hjørne, og som har siddeplads til flere mennesker. Så når du ikke bruger den til velfortjente middagshvil, så kan du byde en lille håndfuld gæster på siddepladser, hvor de sidder en lille smule tæt, men alligevel godt.

Møbler til måltider

Af andre møbler til hjemmet, du kan få billigt, kan simple spisebordsstole nævnes. For når du har gæster forbi til aftensmad, skal de ikke sidde og fortære måltider i din sofa. Det er du måske ligeglad med som ung, men som gammel vil du fortryde, du lod folk dryppe kødret på din sofa. Boligtekstiler er ikke sjove at rense. Så skaf nogle dedikerede spisebordsstole med ryglæn og et bord at sidde ved.

Hvad med entréen?

Det var et par oplagte eksempler på møbler til hjemmet, hvor du kan finde mange modeller billigt hos forhandlere. Men meget andet inventar kan også komme på tale, fx til entréen – også selvom du ikke har meget plads her. Fx lægger knagerækker til vægmontering ikke beslag på meget plads. Og små konsolborde giver dig et sted at lægge ting, du har tendens til at glemme på vej ud ad døren.