Badeværelser: Hvilke sommertrends er der?

Når det bliver sommer, har vi en række ting, som vi ændrer i vores bolig. Vi skruer ned for varmen, finder de tynde dyner frem og sætter havemøblerne ud.

Men hvilke trends er der egentligt omkring dit badeværelse om sommeren? flottebade.dk har vi alt hvad du behøver til indretning af dit bad, både sommer og vinter.

Udendørs bad!

En af de helt populære trends i disse år, er ønsket om, at kunne tage bad udendørs. Mange mennesker indretter et decideret udendørs bad, hvor de har mulighed for at tage brusebad. Især om sommeren, er dette et populært indslag til haven. Mange er faktisk begyndt at bade udendørs, hele året. Men er det et sommerbad, som du indretter dig, så kan det være klogt at tage bruseren ind om vinteren. Så med sommeren skal denne monteres igen.

Måske fuldender du dit udendørs bad med installationen af et udendørsspa, som I kan sidde at nyde de dejlige lyse sommeraftener i, til langt ud på natten.

Badeværelset om sommeren!

Men hvad kan man egentligt gøre inde på selve badeværelset om sommeren?

Typisk, så starter man måske med at skrue ned for gulvvarmen. Især i de varme perioder på sommeren, kan det være skønt, at træde ud på et dejligt køligt klinkegulv.

Det vand man bruger. Både i bruseren og i sit badekar, vil typisk også være en smule koldere om sommeren.

I selve indretningen af badeværelset, er det også blevet meget moderne at man har en dør, så man kan gå direkte ud i haven / på terrassen. Eller blot have den til at stå åben, så man lukker sommervarme og fuglesang ind på badet.

De lyse aftener, har også betydning for, hvor meget lys man har behov for at have tændt på sit badeværelse. Derfor kan det, allerede i indretningen af badeværelset være smart at tænke over at få flere forskellige lyskilder ind, som evt. kan tændes og dæmpes, hver for sig og i forskellige zoner. På den måde kan man stadig bruge lys som et stemningsskabende indslag, selvom det er lyst udenfor.