Arne Jacobsen stole – moderne dansk design

Af Peter - 15 Feb 2021

Mangler du noget til at pifte et rum som stuen op med? Kunne du godt tænke dig et moderne og dansk møbel, som du kan nyde godt af i lang tid? Så er det måske Arne Jacobsen stole, som du skal tage et kig på.

Arne Jacobsen laver nogle af de mest kendte stole, som efterhånden står og pryder utrolig mange danskers hjem. En af de mest populære kreationer fra Arne Jacobsen stole er uden tvivl Ægget, som er en stol i et skulpturelt design, der giver en øjeblikkelig følelse af storhed, og derfor er denne stol en sand klassiker. 7’er stolene er også stole, som de fleste danskere kender til, og derfor står de også rundt om rigtig mange danskers spiseborde. Så hvis det er moderne møbler i allerhøjeste kvalitet, du er på udkig efter, så er du på rette vej. Arne Jacobsen stole kommer i hvert fald ikke til at gå af mode indenfor det næste stykke tid, og derfor kan du med god grund investere i disse flotte møbler.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af af Arne Jacobsen stole.

Muligheden for at designe din helt egen Arne Jacobsen stole

Går du med en meget specifik idé om, hvordan dine Arne Jacobsen stole skal se ud, så kan du med garanti få den drøm til at gå i opfyldelse. Der findes nemlig mange forskellige lædertyper og mange forskellige farver af læder, så du har rig mulighed for at designe dine Arne Jacobsen stole præcis, som du gerne vil have dem.
Den ene type læder hedder Classic, og er en slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. En af de mest eksklusive lædertyper på markedet er Elegance. Dette er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække møbler fagmæssigt korrekt med denne læder. Denne type findes i 6 farver. Til sidst er det Soft læder, som er en mellemting mellem de to andre typer og findes naturligvis også i flere forskellige farver. Du kan naturligvis også vælge at få dine Arne Jacobsen stole lavet i stof, hvilket også er yderst populært, hvis altså læder er for bekostelig.