Har I forøget familien med en firbenet ven?

Af Line - 15 May 2024

Hvis I lige har forøget familien med en lille hundehvalp, så er der meget, som I skal have styr på, da det på mange måder er, som at få et ekstra barn. Man kan hurtigt glemme noget midt i begejstringen og glæden, men det er vigtigt at have styr sådan noget som det rigtige hvalpefoder. Her er det også en god idé, hvis I spørger en god forhandler til råds. Men indtil da, så læs med her og få et par råd.

Det er meget vigtigt med det rigtige hvalpefoder

Det rigtige hvalpefoder kan gøre den helt store forskel, da det kan have betydning for din hvalps trivsel og udvikling. Den har brug for den helt rigtige næring, så den kan udvikle sig, som den skal. Det er også vigtigt, at I får undersøgt, om den har allergier, så I kan undgå at fodre den med noget, som den ikke kan tåle. Få også gerne skabt nogle gode foderrutiner, så I undgår maveproblemer.

Overvej kornfri hvalpefoder til jeres hundehvalp

Det findes meget forskelligt hvalpefoder, men måske I ikke ved, at der findes kornfri hvalpefoder. Som navnet antyder, så er kornfri hvalpefoder ikke sammensat af korn som majs, ris eller andre kornprodukter. Kornfri hvalpefoder er derfor sammensat af kød som kylling eller forskellige slags fisk. Hvis du vælger kornfri hvalpefoder, så skal din hvalps ernæringsbehov nok blive dækket!

Jeres lille hvalp fortjener det bedste. 

Jeres lille hvalp er afhængig af jer, hvilket også er derfor, at I skal være opmærksomme på, om I træffer de rigtige beslutninger. Jeres hvalp bliver et ekstra familiemedlem, som fortjener det bedste, da den vil være jeres trofaste ven og familiemedlem de næste mange år. Hvis den skal have den bedste start på livet og de bedste forudsætninger for at udvikle sig, er det derfor også vigtigt, at den får det bedste hvalpefoder.