3 tips til en mere diskret farverig boligindretning

Farver er effektive til at skabe stil og en speciel stemning. For mange mennesker kan det være svært at sætte et farverigt præg på boligindretningen. For eksempel kan det kan virke grænseoverskridende at male en væg en ny farve eller at købe en farvet sofa. Men fortvivl ej! Du kan nemt få sat et mere farverigt præg på din bolig uden, at det dominerer i de ellers typiske nordiske minimalistiske hjem. 

Glas og keramik 

Farverigt glas og keramik er blevet meget populært i den seneste tid. Det er en simpel måde at tilføje din bolig farve. Samtidig får det et mere personligt udtryk. Man kan nemt gøre en spisestue mere farvestrålende med en farvet keramik vase, som står i kontrast til et minimalistisk hjem. Det er også blevet populært at bruge kander til at sætte en farvestrålende buket blomster i – særligt farvemættede glas kander og -vaser hitter. Næste gang du dækker op til gæster, kan du også prøve dig frem med farvede glas eller tallerkener- måske endda i forskellige farver. Med glas og keramikprodukter kan man både tilføje farve i hjemmet, samtidig med at hoppe med på en stor trend. 

Plakater

Modsat den moderne måde at give din bolig liv med glas og keramik, kan du også holde dig, til en af de klassiske måder at tilføje mere farve i hjemmet, billeder. Hvis du ikke selv er den store kunstner, som kaster sig ud i at male et maleri, kan du holde dig til en plakat. Det er en enkel måde at give sine hvide vægge mere liv. Samtidig er en nem løsning til at skabe en hyggelig atmosfære, som virker optimistisk og kreativt. Der findes et stort udvalg af plakater, og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Tekstiler

Som sagt, er det ikke sikkert, du har lyst eller mod på at bevæge dig ud i en farvet sofa. I stedet kan du pifte din sofa op med farvede puder, plaider, gardiner og gulvtæpper. Du kan for eksempel starte ud med at købe nogle farvede puder, som du nemt kan skifte pudebetræk på. Du kan også prøve med farvede gardiner og gulvtæpper. Det er også blevet populært at have et tæppe eller andet tekstil hængende på væggen. Hvis du vælger et vægtæppe, kan du vælge et tæppe i lysere farver, måske pasteller, da det gør rummet større modsat mørke tæpper.