3 boligforbedringer, du vil elske

Mangler du inspiration til, hvordan du kan forbedre din bolig? Vi har fundet 3 boligforbedringer, som helt sikkert giver dig lyst til at blive mere hjemme i denne tid, hvor vi skal holde afstand.

Elgulvvarme

Går du også og fryser fødderne her til vinter? Så kan det være at elgulvvarme er den rigtige løsning for dig. Elgulvvarme er ikke kun lækkert for folk, der tit har kolde fødder. Det er i høj grad til alle, der gerne vil have en varmekilde, der fordeler varmen jævnt i hele rummet. Elgulvvarme er faktisk den varmekilde, der fordeler varmen mest jævnt. Når varmen generelt spreder sig bedre i et rum, er der ikke behov for at have varmen tændt konstant – og det er noget, der kan ses på varmeregningen. Elgulvvarme er desuden også en god løsning, hvis du er træt af radiatorer. Radiatorer er bl.a. gode til at hvirvle støv rundt i rummet, og så fylder de også en del og begrænser indretningsfriheden. Det samme kan ikke siges om elgulvvarme, som er gemt godt væk under gulvet og ikke kræver hverken maling, rengøring eller anden vedligeholdelse.

Microcement

Microcement er blevet meget populært i den seneste tid, og det er primært fordi det passer perfekt ind i den danske, minimalistiske indretning. Microcement giver et råt og rustikt look, og det kan bruges til det meste. Microcement er et meget stærkt materiale, der laver en slidstærk og solid overflade. Microcement giver også en meget rengøringsvenlig overflade, uanset om der er tale om gulv eller bordplade, idet det nemt kan rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel. Hvis du gerne vil inddrage microcement i indretningen, har du rigtig mange muligheder. Microcement kan nemlig bruges til både gulv, væg, bordplade og badeværelse. Du kan altså f.eks. få et smukt microcement gulv eller en microcement bordplade til f.eks. sofabordet eller køkkenbordet.

Nyt køkken

Hvis man bor i et hus med et ældre køkken, så kan det være rart at investere i et nyt køkken. Det betyder nemlig ikke kun at køkkenet bliver moderniseret, men det kan også blive mere funktionelt. Du kan f.eks. få mere smart opbevaring, en ovn i højden eller noget helt tredje. Køkkenet er et samlingspunkt for familien, og det er derfor et rum, der skal passe til alles behov – og når du investerer i et nyt køkken, kan du skabe et samlingspunkt, som passer til alle.